Tjänster

Restauranginredning

Inspirationen att starta försäljning av restaurangmöbler baseras på den stora efterfrågan från våra kunder, vilket nu gör oss unika på att erbjuda kunderna ett helhetskoncept med både storköksutrustning och restaurangmöbler. Kollektionen är bred med underbara färger, former och sortimentet vänder sig till både företag och privatpersoner.

Restaurangutrustning

Zilox Storkök & Restaurangutrustning, en av Sveriges största leverantörer inom restaurangutrustning. Vi erbjuder helhetslösningar vilket gör att du vinner både tid och får valuta för pengarna. Våra leveranstider är väldigt korta och våra produkter är framtagna med stor omtanke till förmånliga priser. För personlig rådgivning kontakta oss.Hjärtligt välkomna!

Ventilationssystem

Zilox jobbar med allt från projektering till installation, service och underhåll.

Ett ventilationssystem fungerar genom att utbyta gammal luft med renare luft utifrån.
Ventilationssystemen arbetar med att avlägsna fukt, koldioxid och föroreningar från inomhusluften, vilket resulterar i en bättre och hälsosammare inomhusmiljö.

Finansering

Vi samarbetar med Wasa Kredit, ett finansbolag inom länsförsäkringsgruppen. Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till både företag och privatpersoner inom leasing, hyra och avbetalning samt lån och kontokortskrediter till privatpersoner. Wasa Kredits affärsidé handlar om att jobba snabbt, enkelt och med ett personligt engagemang för dig som kund. Det betyder bland annat att du får ett snabbt kreditbesked.