Frigomat/TWIN CHEF 35 LCD-kombi

Funktioner

  • Elförsörjning : Tre fas
  • Kondensation: Vatten
  • Belastning per cykel: 2-6 kg
  • Timproduktion: 35 kg
  • Typ: Golvstående
  • Frostskyddsfunktion: Automatisk
  • Max avgift för cykel (gräddkokare): 8 kg

Tekniska specifikationer

  • Elkraft: 9 kW
  • Bredd: 55 cm
  • Höjd: 138 cm
  • Djup: 70+33 cm
leasing
12235kr/mån
Info Läs mer om leasing.
Wasa Kredit AB
Leasing Betala från 12 235 kronor i månaden
Totalbelopp 521 170 kr
Uppläggningsavgift 550 kr
Avtalstid Månadsavgift Restvärde
24 mån 21 855 kr 104 234 kr
36 mån 17 336 kr 52 117 kr
48 mån 14 137 kr 52 117 kr
60 mån 12 235 kr 52 117 kr
Samtliga belopp är exkl. moms
Leasing via Wasa Kredit
– den smarta finansieringslösningen
Wasa Kredit äger varorna under leasingperioden, ert företag har nyttjanderätt. Månadsavgiften är avdragsgill. I slutet av avtalstiden köper du loss varorna för restvärdet. Leasing erbjuds för köp från 2 400 till 2 000 000 kronor.
Så här gör du:
Varukorg Lägg varorna i varukorgen och gå till kassan.
Avtalstid Välj mellan avtalstiderna 24, 36, 48 eller 60 månader.
Kort Avtalsprocessen är automatiserad och kreditkontroll görs direkt i kassan.
Mobil Slutför beställningen med signering av BankID av bolagets firmatecknare.
Avtal När avtalet godkänts kan varorna levereras.

521,170 kr exkl. moms

Artikel nr TWIN CHEF 35 LCD
Varumärke
Lägg till önskelista Jämför

Beskrivning

Teknisk information maskiner TWIN CHEF 35 LCD
Effekt V/hz/Ph (f=50Hz)
400/50/3+N
”TWIN CHEF LCD” har designats för att tillfredsställa behoven hos konditori- och gelatokockar som vill skapa sina egna specialiteter snabbt och i måttliga mängder, för att ha en alltid färsk produkt. Den är extremt flexibel och gör det möjligt att erhålla inte bara gelato och sorbet, utan också ett brett utbud av produkter: konditorivaror, ganache, chokladtemperering, marmelad, fruktgelé, puddingar etc., vilket ger operatören fri att uttrycka sin fantasi och skapa välsmakande delikatesser.

Gräddkokare:

Bain-marie-system (med glykol), både för varma och kalla faser, som gör det möjligt att ställa in T° upp till 115°C (239°F) och bibehålla produktens organiska egenskaper.
Den nya IES-elektroniken eliminerar fenomenet termisk tröghet, tack vare ett patenterat system, som tillåter en extrem arbetsprecision vid önskade temperaturer, vilket minskar energiförbrukningen.
Möjlighet att ställa in glykol-T° under 100°C (212°F) för ömtåliga produkter.
Automatisk no-frost funktion.
Självlåsande stålomrörare med mobila skrapor som arbetar på väggar och botten samt tillhörande utrustning för temperering av kokt grädde och choklad.
Programmerbar kontinuerlig eller cyklisk omrörning.
Möjlighet att ställa in 10 olika omrörningshastigheter för cykelns olika faser (med inverter).
Innovativ utsugs-/utmatningstapp:
– den breda diametern för snabb tömning av värmaren, även med mycket täta produkter;
– det vridbara läget gör det möjligt att tömma produkten i slutet av cykeln utan att koppla in fryscylindern, så att värmare och batchfrys kan användas separat;
– fullständig demontering för en perfekt rengöring.
Tanktemperaturkontroll med hög precision genom en doppsond.
Transparent lock och behållare för att hälla ingredienserna under arbetsfasen och för ångextraktionen.
Batchfrys:

LCD-panel: berikar och förenklar förarens jobb.
Den elektroniska IES har ett nytt konsistenskontrollsystem, som ytterligare förbättrar precisionen under de olika arbetsförhållandena.
Mycket effektiv fryscylinder med direkt expansion.
Visp i rostfritt stål med mobila skrapor.
Stor hylla med doppbricka och löstagbart galler i rostfritt stål för en enkel och säker rengöring.
Justerbart stödsystem för kokkärl för att ge operatören maximal arbetsenkel.
Höghastighetsextraktion med ”extra chill”-alternativ för att få bästa produktkonsistens.
Cylinderblock ståldörr med dubbelt säkerhetssystem på galler och dörr.

Specification

Vikt 340 kg
Dimensioner 550 × 1030 × 1380 mm
Varumärke