OEM Degbalndare FX202T 30L 2 Hastighet

  • Modell: FX 202 T
  • Mått(LxBxH): 430x740x740mm
  • Vikt: 90 kg
  • Kapacitet kittel: 30 L
  • Hastighet:  2
  • Anslutning:  400V / 3 fas
  • Effekt:  0,56 kW

Utvändiga mått: 430 x 740 x 730 mm
Emballage mått: 880 x 550 x 940 mm

leasing
603kr/mån
Info Läs mer om leasing.
Wasa Kredit AB
Leasing Betala från 603 kronor i månaden
Totalbelopp 26 600 kr
Uppläggningsavgift 550 kr
Avtalstid Månadsavgift Restvärde
36 mån 864 kr 2 660 kr
48 mån 700 kr 2 660 kr
60 mån 603 kr 2 660 kr
Samtliga belopp är exkl. moms
Leasing via Wasa Kredit
– den smarta finansieringslösningen
Wasa Kredit äger varorna under leasingperioden, ert företag har nyttjanderätt. Månadsavgiften är avdragsgill. I slutet av avtalstiden köper du loss varorna för restvärdet. Leasing erbjuds för köp från 2 400 till 2 000 000 kronor.
Så här gör du:
Varukorg Lägg varorna i varukorgen och gå till kassan.
Avtalstid Välj mellan avtalstiderna 36, 48 eller 60 månader.
Kort Avtalsprocessen är automatiserad och kreditkontroll görs direkt i kassan.
Mobil Slutför beställningen med signering av BankID av bolagets firmatecknare.
Avtal När avtalet godkänts kan varorna levereras.
11%

26,600 kr 29,920 kr exkl. moms

Artikel nr OM06208
Varumärke
Lägg till önskelista Jämför

Beskrivning

 

  • En bra arbetare till ett bra prisPå samma tid kan du producera 6 gånger mer deg än den som tillagas för hand.
  • Korta tiderPå 15-20 minuter får du den deg du vill ha.
  • Konstant temperaturMaskinen arbetar på låg hastighet för att inte överhetta degen (max temperatur 24 °C).
  • Idealisk syresättningDet ger en välblandad deg baserat på receptet och proportionerna du vill ha.
  • Elastisk konsistens degBlandningen når rätt konsistens och lämnar botten av skålen ren.
  • Liten storlekDu kan spara utrymme eftersom du, tack vare deras låga höjd, kan placera dem under arbetsbänkar eller under ugnar; genom att utrusta dem med hjul kan du flytta dem efter behag och alltid hålla dem redo att användas.
  • 01.Häll 50% av mjölet i mixern.
  • 02.Tillsätt jästen som redan är upplöst i lite vatten (5%) vid cirka 38°C.
  • 03.Häll resterande 95 % vatten vid en temperatur på 10-15 °C, om rummet har en temperatur på cirka 20 °C (vid högre rumstemperaturer minska med 3-4 °C).
  • 04.Efter 3-4 minuters knådning, tillsätt saltet, 50 % av det återstående mjölet och extra virgin olivoljan.
  • 05.Ta ut degen från bunken och lägg den på en arbetsyta som täcker den med en fuktig trasa. Temperaturen på degen får inte överstiga 24°C.

Det här är bara ett exempel: våra mixers lämpar sig för många användningsområden och olika procedurer baserat på dina vanor, vilka typer av mjöl du använder och dina hemligheter som pizzatillverkare.

 

Specification

Vikt 90 kg
Dimensioner 880 × 530 × 940 mm
Varumärke