Beskrivning
- En bra arbetare till ett bra prisPå samma tid kan du producera 6 gånger mer deg än den som tillagas för hand.
- Korta tiderPå 15-20 minuter får du den deg du vill ha.
- Konstant temperaturMaskinen arbetar på låg hastighet för att inte överhetta degen (max temperatur 24 °C).
- Idealisk syresättningDet ger en välblandad deg baserat på receptet och proportionerna du vill ha.
- Elastisk konsistens degBlandningen når rätt konsistens och lämnar botten av skålen ren.
- Liten storlekDu kan spara utrymme eftersom du, tack vare deras låga höjd, kan placera dem under arbetsbänkar eller under ugnar; genom att utrusta dem med hjul kan du flytta dem efter behag och alltid hålla dem redo att användas.
- 01.Häll 50% av mjölet i mixern.
- 02.Tillsätt jästen som redan är upplöst i lite vatten (5%) vid cirka 38°C.
- 03.Häll resterande 95 % vatten vid en temperatur på 10-15 °C, om rummet har en temperatur på cirka 20 °C (vid högre rumstemperaturer minska med 3-4 °C).
- 04.Efter 3-4 minuters knådning, tillsätt saltet, 50 % av det återstående mjölet och extra virgin olivoljan.
- 05.Ta ut degen från bunken och lägg den på en arbetsyta som täcker den med en fuktig trasa. Temperaturen på degen får inte överstiga 24°C.
Det här är bara ett exempel: våra mixers lämpar sig för många användningsområden och olika procedurer baserat på dina vanor, vilka typer av mjöl du använder och dina hemligheter som pizzatillverkare.