Frigomat/CHEF 60 LCD-Krämkokare

Funktioner

  • Elförsörjning: Tre fas
  • Kondensation: Vatten
  • Belastning per cykel: 30-55 kg
  • Timproduktion: 55 kg
  • Typ: Golvstående
  • Frostskyddsfunktion: Automatisk

Tekniska specifikationer

  • Elkraft: 8,5 kW
  • Bredd: 63 cm
  • Höjd: 95 cm
  • Djup: 76+26 cm
leasing
10471kr/mån
Info Läs mer om leasing.
Wasa Kredit AB
Leasing Betala från 10 471 kronor i månaden
Totalbelopp 446 030 kr
Uppläggningsavgift 550 kr
Avtalstid Månadsavgift Restvärde
24 mån 18 704 kr 89 206 kr
36 mån 14 837 kr 44 603 kr
48 mån 12 099 kr 44 603 kr
60 mån 10 471 kr 44 603 kr
Samtliga belopp är exkl. moms
Leasing via Wasa Kredit
– den smarta finansieringslösningen
Wasa Kredit äger varorna under leasingperioden, ert företag har nyttjanderätt. Månadsavgiften är avdragsgill. I slutet av avtalstiden köper du loss varorna för restvärdet. Leasing erbjuds för köp från 2 400 till 2 000 000 kronor.
Så här gör du:
Varukorg Lägg varorna i varukorgen och gå till kassan.
Avtalstid Välj mellan avtalstiderna 24, 36, 48 eller 60 månader.
Kort Avtalsprocessen är automatiserad och kreditkontroll görs direkt i kassan.
Mobil Slutför beställningen med signering av BankID av bolagets firmatecknare.
Avtal När avtalet godkänts kan varorna levereras.

446,030 kr exkl. moms

Artikel nr CHEF60 LCD
Varumärke
Lägg till önskelista Jämför

Beskrivning

Maskiner för teknisk information CHEF 60
Effekt V/hz/Ph (f=50Hz)
400/50/3+N
Gräddkokarmaskinerna ”CHEF LCD”-serien representerar det kompletta verktyget för att skapa, producera och bevara konditorns egna recept. Det dynamiska glykol bain-marie-systemet gör att produkten kan variera från en temperatur på 4°C upp till 115°C för att behålla dess organiska egenskaper oförändrade. Vaniljsås, sylt, fruktpoché, glassblandningar, chokladtemperering är bara några exempel på de möjligheter som denna maskin kan erbjuda utan ansträngning.

Bain-marie-system (med glykol), både för varma och kalla faser, som gör det möjligt att ställa in T° upp till 115°C (239°F) för att bibehålla produktens organiska egenskaper.
Den nya IES-elektroniken eliminerar fenomenet termisk tröghet, tack vare ett patenterat system, som tillåter en extrem arbetsprecision vid önskade temperaturer, vilket minskar energiförbrukningen.
Möjlighet att ställa in glykol-T° under 100°C (212°F) för ömtåliga produkter.
Automatisk nofrost-funktion.
Omrörare i rostfritt stål med mobila skrapor som arbetar på väggar och botten samt tillhörande utrustning för temperering av kokt grädde och choklad.
Programmerbar kontinuerlig eller cyklisk omrörning.
Möjlighet att ställa in 10 olika omrörningshastigheter för cykelns olika faser (med inverter).
Transparent lock och behållare för ångutsug.
Stålgaller för att hälla ingredienserna under arbetsfasen.

Specification

Vikt 260 kg
Dimensioner 630 × 1080 × 950 mm
Varumärke