Diskrum

Maskiner och inredning till diskrum

Att skapa ett diskmaskinrum behöver inte vara en svår uppgift med rätt leverantör av restaurang- och storköksutrustning för diskrum. Allt du behöver är rätt utrustning och ett anpassat utrymme. Du bör helst börja med minst två diskmaskiner av kommersiell kvalitet, och beroende på hur mycket disk du ska diska kan du investera i en stor rostfri diskbänk med djupa disklådor.

Naturligtvis kommer du inte att kunna få jobbet gjort utan all annan nödvändig utrustning, som olika diskbackar och redskap för att kunna fördiska. Leta efter diskmaskiner och diskrumsutrustning som är lätt att rengöra. Din diskmaskin bör även vara lätt att hantera och justera diskmaskinens inställningar. Du bör även tänka på ergonomi och ekonomi. Idag finns flera energieffektiva modeller som hjälper till att minska kostnader och vattenspill.

Om du har anställda som sköter diskstationen, se också till att garantera deras säkerhet och ergonomi. Genom att förse dem med rätt utrustning som exempelvis avlastande golvmattor eller halksäkra skor så blir arbetet lättare. Med allt detta på plats kan restauranger och caféverksamheten nu enkelt skapa ett dedikerat diskrum som passar för din verksamhet.

Visar 1–40 av 71 resultat

Image
Artikel nr
Product
Rating
Price

Visar 1–40 av 71 resultat